Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Extra (vroege en late) ritten en reismogelijkheden met Keolis Blauwnet per 10 december

Algemeen

ZWOLLE - Op zondag 10 december wijzigt de dienstregeling van het Openbaar Vervoer in Nederland. Zo ook voor Keolis Blauwnet. Op de trajecten Zwolle-Enschede en Zwolle-Kampen rijden er vaker treinen. Er zijn meer ritten en ook extra vroege en late ritten. Dit biedt reizigers meer reismogelijkheden en extra aansluitingen op verschillende trajecten.

Van maandag tot en met vrijdag rijdt de Intercity tussen Zwolle en Enschede twee extra ritten. Één rit van Zwolle naar Enschede, vertrek om 19.39 uur. En één rit van Enschede naar Zwolle, vertrek om 19.31 uur. Deze ritten bieden een extra en extra snelle reismogelijkheid tussen Zwolle, Enschede en alle tussenliggende stations.

Extra late ritten tussen Zwolle en Kampen

Van maandag tot en met zaterdag rijden er twee extra late ritten tussen Zwolle en Kampen. Één rit van Zwolle naar Kampen, vertrek om 00.59 uur. En één rit van Kampen naar Zwolle, vertrek om 01.14 uur. Deze ritten bieden een extra late reismogelijkheid voor reizigers uit de Randstad en het noorden van het land om naar Stadshagen of Kampen te reizen.

De aankomst- en vertrektijden van de RB64 van en naar Gronau veranderen. Hierdoor verbetert de aansluiting tussen de Intercity van en naar Zwolle. Hiermee wordt de internationale verbinding tussen Zwolle en Münster/Dortmund via Enschede aantrekkelijker.

Meer informatie en vertrektijdenKijk voor meer informatie en alle vertrektijden van de treinen op Keolisblauwnet.nl.

Gerard Meijeringh