Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Workshop ’Stralend jezelf zijn’ op 27 januari in Zwolle

Algemeen

ZWOLLE – Coach Eline Bijzet en fotografe Erica Turmel houden op zaterdag 27 januari 2024 een workshop voor vrouwen in Zwolle en omgeving. De workshop, die plaatsvindt tussen 14.00 en 17.00 uur, is bedoeld voor vrouwen die door stress of door veranderingen na de zwangerschap onzeker zijn geworden over zichzelf. Het thema is: Van binnen naar buiten stralend jezelf zijn!

Het tweetal organiseert deze workshop vanuit het verlangen om vrouwen in hun kracht te zetten. “Wij willen vrouwen laten zien hoe bijzonder ze zijn en ze bewust maken van hun unieke talenten”, aldus Bijzet. Onder de onzekerheid van veel vrouwen zit zoveel moois wat de ruimte mag krijgen, geeft ze aan. “Daarvoor is nodig dat ze zichzelf wat vaker in het middelpunt zetten. Want dat geeft zelfvertrouwen en positieve energie, dat zorgt ervoor dat je gaat stralen!”

Tijdens de workshop inspireert Bijzet vrouwen om het innerlijke vuurtje aan te wakkeren door kleur te geven aan kwaliteiten en waarden. Ze laat zien wat kleur doet voor stemming en uitstraling. Turmel zet daarna alle deelnemers op de foto, waarbij ze eerst tips geeft over hoe je ontspannen en spontaan op de foto gaat. De vrouwen krijgen achteraf de mooiste foto van zichzelf toegestuurd. “Een mooie foto helpt om jezelf anders te gaan zien. Je hebt dan iets tastbaars waar je vol trots naar kunt kijken”, licht Turmel toe.

Deelname aan de workshop kost 49,95 euro inclusief foto, een werkboek, kleurrijke materialen en koffie/thee met wat lekkers. Aanmelden kan door te mailen naar info@kleurfactor.nl. Er is slechts plek voor acht vrouwen, wees er dus snel bij. Meer informatie is te vinden op: www.kleurfactor.nl en www.natuurlijkerica.nl.

Gerard Meijeringh

Uitzicht over de Wiessenbergsche kolk
Voorjaar in de IJsseluiterwaarden bij Hattem, wandelen rond de Wiessenbergsche Kolk Nieuws Ingezonden 20 uur geleden
Afbeelding
Gratis workshop Moodboard maken bij Creaclub Pierik Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Productiehuis De Verhalenboot houdt twee minifestivals op 25 en 26 mei Algemeen 23 uur geleden