Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Buurthelden gezocht: Welke Zwollenaar verdient waardering?

Algemeen

ZWOLLE - Bijna iedereen kent wel er wel eentje, die echte buurtheld. De persoon die zich op buitengewone wijze inzet voor de buurt. Iemand die vrijwillig de buurt een stukje mooier maakt, altijd voor een ander klaar staat of mooie initiatieven opstart. ChristenUnie Zwolle heeft net als eerdere jaren de goede gewoonte om tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst verschillende Zwollenaren te bedanken.

De vuilraper, iemand die boodschappen doet voor een zieke buurman of vooroploopt loopt met het organiseren van de jaarlijkse burendag. Gemeenteraadslid Joost van Dieren: “Aan wie denk jij? Wie is jouw buurtheld? Laat het ons weten. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 18 januari brengen wij buurthelden samen om hen in het zonnetje te zetten. Die bijzondere Zwollenaren willen wij, misschien wel voor het eerst, bedanken voor alles wat zij doen in de buurt”, aldus ChristenUnie Zwolle. 

Via zwolle.christenunie.nl/buurthelden kan iedereen tot uiterlijk 4 januari 2024 een buurtheld aandragen. Vermeld dan ook waarom deze persoon een bron van inspiratie is voor de buurt.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Pluim 2023 Vrienden van de Stadskern Zwolle naar transformatie voormalig Provinciehuis Algemeen 22 feb, 16:31
Afbeelding
Legendarisch feest Lipgloss krijgt vrijdag 23 februari nieuwe editie in Hedon Algemeen 22 feb, 15:30
Afbeelding
Fraterhuis Academie over reclame in film Algemeen 22 feb, 14:06
Afbeelding
Betoverend, muzikaal avontuur over de rivier van beeldend multitalent Steef de Jong Algemeen 22 feb, 11:52
Afbeelding
Billy Boem club vanaf 15 april: Doe- en praatclub voor kinderen, met een thuissituatie waar het niet altijd even makkelijk loopt. Algemeen 22 feb, 10:16
Afbeelding
Het is bijna weer tijd voor eerste wielerklassieker van 2024: Salverda Bouw Ster van Zwolle aantrekkelijke opener van wielerseizoen Partnerbijdrages 22 feb, 08:40