Afbeelding
Foto: PNN

Steekpartij blijkt ‘ongelukje’

Algemeen

ZWOLLE – Bij de opvanglocatie voor statushouders aan de Meeuwenlaan raakte maandagavond een persoon gewond. Aanvankelijk leek het te gaan om een steekincident, maar politiewoordvoerder Linda Bouwman van de politie Oost-Nederland laat weten dat het bleek te gaan om een ‘ongelukje’.

Hulpdiensten kregen maandagavond rond 21.00 uur een melding van een steekincident in een opvanglocatie aan de Meeuwenlaan. De steekpartij bleek een ‘ongelukje’ te zijn. De politie laat niet weten wat er precies is gebeurd. De gewonde persoon is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De woordvoerder laat verder weten dat er geen aangifte is gedaan en dat er geen aanleiding is voor verder politieonderzoek.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Pluim 2023 Vrienden van de Stadskern Zwolle naar transformatie voormalig Provinciehuis Algemeen 22 feb, 16:31
Afbeelding
Legendarisch feest Lipgloss krijgt vrijdag 23 februari nieuwe editie in Hedon Algemeen 22 feb, 15:30
Afbeelding
Fraterhuis Academie over reclame in film Algemeen 22 feb, 14:06
Afbeelding
Betoverend, muzikaal avontuur over de rivier van beeldend multitalent Steef de Jong Algemeen 22 feb, 11:52
Afbeelding
Billy Boem club vanaf 15 april: Doe- en praatclub voor kinderen, met een thuissituatie waar het niet altijd even makkelijk loopt. Algemeen 22 feb, 10:16
Afbeelding
Het is bijna weer tijd voor eerste wielerklassieker van 2024: Salverda Bouw Ster van Zwolle aantrekkelijke opener van wielerseizoen Partnerbijdrages 22 feb, 08:40