Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Fraterhuis Academie met fotograaf Sacha de Boer over fotoavonturen

Algemeen

ZWOLLE - Fotograaf Sacha de Boer is zaterdag 30 maart van 11.00 tot 13.00 uur opnieuw te gast bij de Fraterhuis Academie. Deze keer met haar fotoavonturen van Afrika tot de Noordpool. 


Fotograaf Sacha de Boer komt terug naar het Fraterhuis met een hoopvol verhaal over de veerkracht van mens en natuur in veranderende tijden. Op reis over hele wereld ontmoette ze mensen die de klimaatverandering direct merken. Ze vertelt hun verhalen en anekdotes aan de hand van haar prachtige foto’s.

Vrienden van het Fraterhuis betalen 10 euro, de reguliere entreeprijs bedraagt 16 euro. De prijzen zijn inclusief collegetoebehoren. Kaarten zijn online te koop of aan de kassabalie van het Fraterhuis.

De Fraterhuis Academie is dé plek waar filmliefhebbers wat kunnen opsteken over binnen- en buitenlandse filmcultuur. Het Fraterhuis nodigt filmkenners uit om in onze filmzalen college te komen geven over aspecten uit de rijke filmgeschiedenis en cinematografische actualiteit. De Fraterhuis Academie is het onderwijsinstituut van het Fraterhuis. De colleges worden doorgaans gegeven in het Celekwartier, in het hart van de historische binnenstad van Zwolle. Colleges vinden in de regel plaats vanaf einde zaterdagochtend, inclusief collegetoebehoren.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Tafeltennis Zwolle organiseert dertiende Diederik Steunenberg Toernooi Sport Ingezonden 25 apr, 21:12
Jan Besselink en Wiepke van Erp Taalman Kip tijdens de Huurdersdag van SWZ en De Woonkoepel.
SWZ: 'Huurverhoging van 5,3 procent is niet te voorkomen' Algemeen 25 apr, 16:52
Afbeelding
Slachtoffer schietpartij Sky High zou op dodenlijst staan Algemeen 25 apr, 16:01