Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Brouwers Adviseurs en P&L Office bundelen krachten samen

Algemeen

ZWOLLE - Brouwers Adviseurs en P&L Office gaan hun krachten bundelen om een nog uitgebreider en beter geïntegreerd scala aan HR- en salarisdiensten aan te bieden voor ondernemers in diverse branches.

Het resultaat van een samenwerking tussen Arenda Brinkman, eigenaresse P&L Office, en Francois van Langevelde, HR-directeur Brouwers. Door hun expertise te combineren, zijn ze vastbesloten om bedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van HR- en salarisprocessen.

Met meer dan 1400 werkgevers in de regio Zwolle die profiteren van deze samenwerking, staat de belofte van ‘gewoon een goede bruto-netto berekening’ centraal. Door de integratie van P&L Office in de salaris- en HR-portefeuille van Brouwers kunnen klanten rekenen op een naadloze en verbeterde dienstverlening, ondersteund door een team van ervaren professionals.

“We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met P&L Office”, zegt Francois van Langevelde. “Samen streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke HR- en salarisdiensten te bieden, zodat zij zich kunnen concentreren op de groei van hun bedrijf.”

Naast de integratie van P&L Office in de salaris- en HR-portefeuille van Brouwers, zullen de payroll professionals van P&L Office en Arenda, als HR-professional, ook overgaan naar Brouwers, waardoor het team van BrouwersHRM wordt versterkt met nog meer ervaring en kennis.

Voor de bestaande klanten van P&L Office zal er vooralsnog niks veranderen. De vertrouwde contactpersonen blijven verbonden en ook de salarisapplicatie blijft voor nu hetzelfde.

Vanuit Brouwers zullen wij ons de komende maanden richten op een gedegen integratie van onze nieuwe collega’s en het (persoonlijk) kennismaken van onze nieuwe salaris- en HR-klanten.

Gerard Meijeringh