Afbeelding
Foto: Sam Wolting

Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Aankomende studenten van Viaa, KPZ en Windesheim kunnen zich vanaf deze week inschrijven voor de HBO Bruisweek 2024. De driedaagse studentenintroductie keert dit jaar terug op maandag 26 tot en met woensdag 28 augustus. 

Deelnemers overnachten traditiegetrouw op de speciaal daarvoor ingerichte Bruiscamping op Sportpak Marslanden. HBO-studenten en mentoren van ruim 50 opleidingen van Windesheim, Viaa en KPZ zullen deelnemen. De studenten volgen deze dagen een modulair programma waarin zowel het programma van de opleidingen, kennismaking met de stad en de studentenverenigingen verweven zitten. Op woensdag 4 september start het programma van de MBO Bruisdag, voor de mbo-studenten. Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.bruisweken.nl

HBO Bruisweek

De HBO Bruisweek is dé kick-off voor nieuwe Zwolse studenten. De perfecte manier voor nieuwe studenten om kennis te maken met hun opleiding, de stad, de studentenverenigingen en hun toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier te leren kennen. Met hun klas en opleiding gaan de nieuwe eerstejaars drie dagen lang op pad. De mentoren (ouderejaars studenten van je opleiding) laten de studenten alvast proeven van het nieuwe studentenleven en maken hen wegwijs op de campus en in Zwolle.

Winactie

Inmiddels zijn de voorbereidingen al geruime tijd weer in volle gang. En de Bruisweken zouden de Bruisweken niet zijn als er ook deze editie niet weer een té gekke winactie rondom de HBO Bruisweek. Zo kunnen studenten hun inschrijfgeld terugverdienen als klap op de vuurpijl een volledig verzorgd diner met hun klas winnen op de Bruiscamping. 

Bruisconcert

Geheel volgens de traditie organiseert Buro Ruis op de tweede dag van de HBO Bruisweek op dinsdag 27 augustus het Bruisconcert. Vorig jaar verhuisde het Bruisconcert van de binnenstad naar het Wezenlandenpark waar het ook dit jaar wederom plaats zal vinden. Het Bruisconcert is onderdeel van het introductieprogramma maar is voor iedereen gratis te bezoeken. Artiesten die al eerdere edities optraden zijn o.a. Flemming, Snelle, Will And The People en Gers Pardoel. 

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Fiets langs de IJssel met een ervaren gids en ontdek de natuur Nieuws Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Celstraf geëist voor inbraken bij apothekers door 'man in geldnood' Algemeen 2 uur geleden
Foto concert 2022
Meezingconcert smartlappenkoor vluchten kan niet meer. Een avond vol gezelligheid die u niet wilt missen. Nieuws Ingezonden 2 uur geleden