Afbeelding

Scholierenmuziekfestival Hoge Nood! op de Van der Capellen Scholengemeenschap in Zwolle

Cultuur

Op zaterdag 11 februari wordt voor de zesde keer het scholierenmuziekfestival Hoge Nood! georganiseerd. Een groots muziekfestival voor leerlingen van het voortgezet onderwijs in Zwolle en regio. Dit jaar vindt dit fantastische evenement plaats op de Van der Capellen Scholengemeenschap in Zwolle.

De doelstelling van Hoge Nood! is om schoolorkesten, -koren en -bands een podium te geven om zich aan elkaar en een groot publiek te kunnen presenteren. De zesde editie van dit festival vindt plaats in de aula van Van der Capellen aan de Lassuslaan 230 in Zwolle. Bands en orkesten van het Greijdanus College, het Meander College, de Van der Capellen scholengemeenschap en Carmel College Salland zullen acte de présence geven.

De ochtend begint om 11 uur met workshops voor de verschillende instrumentengroepen, onder leiding van diverse professionele muzikanten.

Daarna presenteren de muzikanten en big bands zich, waarna de dag rond 15.30 uur wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden. Belangstellenden zijn tussen 12.00 en 16.00 uur welkom om dit muziekspektakel bij te wonen. De toegang is gratis.

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 16 uur geleden