Afbeelding

Volg de armytrend met de Cortina U4 Raw

Cultuur

Zwolle – Ben jij een liefhebber van de stoere armytrend? Dan kun je in de mode je hart ophalen met stoere sweaters, boots met studs en gave accessoires. En vanaf nu ook met een matching fiets, want sinds dit voorjaar is de Cortina U4 Raw Stone Bridge verkrijgbaar. Een robuuste stadsfiets in een armygroene kleur en met gave details.
Bij Cortina vinden wij dat je fiets meer is dan een vervoersmiddel dat je van A naar B brengt. Je fiets is net als je outfit een statement. Wij zouden dan ook het liefst voor elke look een andere fiets hebben! De U4 Raw Stone Bridge Matt is geïnspireerd op de populaire armytrend. De matgroene kleur, 3D-transfers onder de lak, zadel in camouflagelook, gave tag met type-aanduiding; het nieuwste model transportfiets van Cortina is weer een echte wannahave!
Ook als e-bike verkrijgbaar!
De Cortina U4 Raw Stone Bridge is verkrijgbaar in dames- en herenvariant met zeven of met drie versnellingen en handremmen. De Cortina U4 Raw is er ook in een elektrische variant: de E-U4 Raw Stone Bridge. Deze uitvoering heeft acht versnellingen en handremmen.

Kruitbosch Zwolle

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 21 uur geleden