Afbeelding
Sophie Waegemaekers

Less is More Band op Hemelvaartsdag bij jubilerend IJscowd Hattem

· leestijd 1 minuut Cultuur

Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, viert ijsboerderij IJscowd in Hattem dat zij 20 jaar bestaat. Ze pakken groots uit met een Boer’n Bike Brunch en kraampjes. En omdat het feest is, wordt het geheel opgeluisterd met muziek en een kraampjesmarkt. Ook de Less is More Band uit Zwolle mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Wij komen optreden om 13:15 uur en 14:15 uur in onze blauwe overalls en zullen het publiek een glimlach op het gezicht bezorgen.

De band
De “Less is More band” is een echte muzikale familie met heel veel talent. Niet alleen op muzikaal vlak maar ook in het echte leven. Het zit ons niet altijd mee en daarom zijn we op zoek naar mooie en interessante locaties en belevingen. We willen graag in contact komen met verschillende mensen en ze met ons verbinden door onze creatieve kijk op muziek en ons verhaal.

Waar zijn we welkom
We zijn een soort muzikale nomaden geworden. We verrassen de mensen met onze kijk op muziek en entertainment. Met onze kleine brassband verbinden we bekende klassieke muziek met populaire muziek. We vullen het gat tussen beide muziekstijlen. Dit laten we op onze eigenwijze manier aan het publiek horen. Hiermee willen we zoveel mogelijk mensen verrassen en ontroeren. Daarom zijn we op het feestelijk jubileum van IJscowd prima op onze plek. Een glimlach op het gezicht is ons doel. We zijn muzikale nomaden en als we welkom zijn laten we graag horen en zien waar we voor staan.

Kom op Hemelvaartsdag naar IJscowd in Hattem en geniet onder het genot van een hapje en drankje van de optredens van de Less is More Band.

www.lessismoreband.nl
info@lessismoreband.nl