Afbeelding

Groot Mannenkoor biedt projectzangers kans om mee te zingen bij kerstconcert

Cultuur

ZWOLLE - Groot Mannenkoor Zwolle geeft projectzangers de kans om mee te zingen tijdens het kerstconcert op maandagavond 23 december in de Dominicanenkerk. Dit gebeurt met medewerking van het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia. "Een unieke kans om aan de hand van een veelzijdig repertoire, samen met de wereldberoemde bariton Marco Bakker, alvast kerst te beleven."

Samen met het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia brengen dan ruim 150 mannen hun zangkunsten ten gehore. Deelnemers krijgen de gelegenheid om gedurende circa tien maandagavonden mee te repeteren, om zo met het koorrepertoire vertrouwd te raken. Instromen kan op maandagavond 14 of 21 oktober. De groep repeteert van 19.45 tot 22.15 uur in de Weijenbelt, het wijkcentrum in Berkum. Deelname is gratis. Aanmelden mag, binnenlopen is ook prima.

Voor aanmelden of meer informatie: martin@vaneijk.biz, 06-45696422 en info@grootmannenkoorzwolle.nl. Voor inhoudelijke informatie: Hennie Ramaekers, dirigent GMZ, 06-51506067. Zie ook: www.hennieramaekers.nl. Meer informatie over het Groot Mannenkoor Zwolle is te vinden op www.grootmannenkoorzwolle.nl en www.facebook.com/grootmannenkoorzwolle.nl.