Afbeelding

Sinterklaas in Stadshagen

· leestijd 1 minuut Cultuur

Ja hoor, ook dit jaar staat een bezoek aan Stadshagen weer met grote chocoladeletters in de agenda van Sinterklaas. De vrijwilligers van wijkstichting Stadshagen Totaal hebben alles op alles gezet om de ontvangst van het gezelschap in goede banen te leiden. Er worden weer allerlei leuke activiteiten georganiseerd om te vieren dat we de goedheiligman en zijn vrienden mogen verwelkomen.

Sinterklaas puzzeltocht tot en met 22 november a.s.

Alle kinderen t/m de basisschool kunnen nog tot en met 22 november a.s. meedoen aan de Sinterklaaspuzzeltocht. We hebben letters verstopt in de etalages van alle winkels van winkelcentrum Stadshagen, maar er zijn ook een aantal letters verstopt bij Park de Stadshoeve. Haal een formulier bij de kassa van een van de supermarkten of Intertoys, zoek de letters en vul de oplossing in. Gooi jouw formulier uiterlijk op 22 november voor 17.00u in een van de rode brievenbussen in de Wade en misschien krijg jij op 23 november - persoonlijk van de Sint - maar liefst 15 euro aan shopmunten!

Intocht Sinterklaas op 23 november

Wil je de goede man en zijn trouwe vrienden ook verwelkomen, kom dan op zaterdag 23 november om 11.45u naar Station Stadshagen. Daarna gaan we met zijn allen in optocht door de wijk. Onderweg gaan we langs het gloednieuwe pand van dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland, want Sint mag het lintje doorknippen. En we brengen een bezoekje aan de Stadshoeve. De optocht wordt begeleid door de pietenband Paardenvoetjes. We komen rond 14.00u aan in het winkelcentrum van Stadshagen, waar de Sint feestelijk wordt onthaald en we met zijn allen liedjes zingen voor de Sint. Volg de intocht op 23 november live via Facebook: @sinterklaasintochtstadshagen.

Kijk voor eventuele routewijzigingen op de website van het winkelcentrum (www.winkelcentrumstadshagen.nl).

Pietenparty’s op 30 november

Een week later is het weer feest geblazen! Op zaterdag 30 november zijn alle kinderen tot 10 jaar welkom tijdens een van de Pietenparty’s in het winkelcentrum van Stadshagen. We gaan samen met de pieten zingen, dansen en lol maken. En ondertussen kun je je eigen taaipop versieren. Je kunt tot en met vrijdag 29 november 17.00u een gratis toegangskaartje ophalen bij Westerhof Boeken voor de partysessie om 10.30u, 11.30u, 13.30u of 14.30u. Op zaterdag 30 november kun je alleen nog een kaartje vragen bij de tent zelf, maar vol is vol.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.