Afbeelding
Foto: Eigen foto

Zwolse theaters bindt en boeit met inspirerende podcast

· leestijd 1 minuut Cultuur

ZWOLLE - De eerste aflevering van de vijfdelige podcastserie ‘Binden en Boeien’ van Zwolse theaters is live. Contentmarketingbureau Crowdmedia is verantwoordelijk voor het concept en de productie. 

Op het podium van Theater de Spiegel gaat Rick Nieman, presentator, journalist en lid van de Raad van Toezicht bij Zwolse theaters, in gesprek met relaties en partners van Zwolse theaters. Hoe binden en boeien zij hun klanten, personeel en publiek?

Familiebedrijven

In de eerste aflevering is Marlies van Wijhe, CEO Koninklijke Van Wijhe Verf, te gast. Zij praat met Nieman over binden en boeien binnen familiebedrijven. De eerste aflevering is te bekijken op YouTube en te beluisteren op Spotify. In de volgende vier afleveringen nemen Dick Vos, commercieel directeur bij Veldhuis Advies, Annemien Brugging, directeur Bevrijdingsfestival Overijssel, Jeroen van Leeuwen en Rick Schrijver, algemeen manager/directeur en marketingmanager PEC Zwolle én Rob Zuidema, directeur Zwolse Theaters, plaats op het podium. Deze afleveringen worden achtereenvolgens gepubliceerd in januari, maart, mei en juni 2022.

Mogelijkheden

Zwolse theaters gelooft én belooft dat niemand het theater onveranderd verlaat. “Wat je in het theater beleeft, neem je mee naar huis, naar je vrienden, collega’s en familie. En hiermee ook naar de maatschappij. Het is een plek waar je verbonden bent met de mensen om je heen.” Met de podcast ‘Binden en Boeien’ wil Zwolse theaters haar zakelijke netwerk de mogelijkheden van het theater laten zien. Het theater verbindt en is volgens haar daarom de ideale locatie voor personeelsfeesten, vergaderingen, events en congressen. “Tijdens deze evenementen brengen bedrijven hun personeel, relaties of vakgenoten dichter bij elkaar en dichter bij hun eigen organisatie. Dat zorgt voor inspiratie, activatie en verbinding. Kortom, het theater (ver)bindt en boeit.”

Podcast

Yasser Dehnavi, mede-eigenaar bij Crowdmedia: “Zwolse theaters benaderde ons een paar maanden geleden met de vraag hoe ze het theater als verbindende locatie voor de zakelijke doelgroep nóg meer op de kaart konden zetten. Al snel werd duidelijk dat een podcast daar de juiste vorm voor was, zodat we echt de diepte in konden. We hebben bewust gekozen voor een videopodcast, zodat Zwolse theaters de teasers en video’s op LinkedIn kan delen.”

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 18 uur geleden