Silvia met een knuffelkonijn
Silvia met een knuffelkonijn Ron Klappe

Swollwacht bezoekt een parel van Zwolle: De Knuffelkonijntjes

Ingezonden Ingezonden

De stichting Knuffelkonijntjes is een groot geschenk voor Dieze Oost en omliggende wijken. Maar eigenlijk voor heel Zwolle. 

De fractie van Swollwacht bracht een betekenisvol werkbezoek aan dit mooie initiatief.

René te Wierik vertelde vol enthousiasme en warme betrokkenheid over wat hier gebeurt. Een plek waar iedereen kan langskomen. Onder goede begeleiding meer over dieren kan leren en in contact met ze kan komen.

Maar er is veel meer. Je kunt er een gezellig kopje koffie drinken met wat lekkers erbij. Iedereen mag hier meedoen en iedereen vindt hier een plek. Iedereen doet ertoe hier!

Of je er heen gaat voor wat afleiding, of zelfs in een hele nare periode van je leven een stuk zingeving vindt, het kan allemaal hier.

Ontzettend belangrijk voor de wijk en een schitterend voorbeeld van wat mogelijk is door de inzet van onze eigen Zwolse inwoners. 

Wij zijn diep onder de indruk van wat hier gerealiseerd is. Dit moet absoluut in stand blijven en is een voorbeeld van wat door medeleven, inzet en creativiteit van mensen kan worden bereikt. Wij nemen onze pet af voor René te Wierik!