Logo ArtEZ Chamber Music Sessions
Logo ArtEZ Chamber Music Sessions Foto: ArtEZ Conservatorium

Finaleconcert ArtEZ chamber music sessions

Ingezonden Ingezonden

ZWOLLE - Zes finalisten van ArtEZ Chamber Music Sessions spelen dinsdag 24 mei ‘The Best Of?’ in de Reulandzaal van het ArtEZ Conservatorium, Aan de Stadsmuur 88.  

De afgelopen twee maanden hebben dertig ensembles opgetreden tijdens de ArtEZ Chamber Music Sessions, de concertserie van de studenten Klassieke Muziek op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. De zes best presterende ensembles zijn door een professionele commissie uitgekozen om op te treden in dit finaleconcert. De finalisten zijn Maelisagno Trio, Melifluo Trio, MICA Saxophone Quartet, Ravel Septet, Suol Percussion en Trovariz.

De ensembles spelen elk een programma van zo’n vijftien minuten met muziek van onder andere Ravel, Piazzolla, Ducrós en een eigen compositie, en ze worden vooraf geïnterviewd. De toegang is vrij.

Het concert wordt ook gestreamd op de Facebookpagina van ArtEZ Klassieke Muziek. Na afloop van het concert mag het aanwezige publiek een publieksstem uitbrengen op hun favoriete ensemble. Het winnende ensemble mag een professionele opname maken.

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 15 uur geleden