Afbeelding
Foto: onbekend

zelf voedseldieren kweken voor aquariumvissen

Nieuws Ingezonden

Op maandag  11 september houdt aquarium vereniging Natuurvrienden-Zwolle weer haar maandelijkse ledenbijeenkomst.  Na de zomerstop beginnen we met een interessante presentatie door Kees en Silvia de Jong. Zij vertellen alles over de mogelijkheden om zelf voer te kweken. Dit moet iedereen die op de Ć©Ć©n of andere manier met de aquarium hobby bezig is aanspreken. Zeker als je actief bent met zelf vissen kweken en op laten groeien heb je speciaal voer nodig. Dit kun je kopen of zelf kweken. Hoe je zelf die voedseldieren kunt kweken zal duidelijk worden uitgelegd   

Om de opening van het nieuwe aquariumseizoen te vieren, hebben we ook nog een speciale aanbieding. Belangstellenden, die nog geen lid zijn van onze vereniging krijgen een presentje in de vorm van een set macro en micro mix. Dit is samen goed voor 1 liter vloeibare plantenvoeding van top kwaliteit. Deze zullen aan het eind van de avond worden uitgedeeld.

U bent van harte welkom op deze avond. De bijeenkomst vindt plaats in zaal Hilde van Woonzorgcentrum de Havezate. Gombertstraat 350, 8031 MK te Zwolle, ingang 2A. We beginnen om 19.45 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur .

Voor meer info gaat u naar onze website: www.natuurvrienden-zwolle.nl 

Afbeelding
Nieuwe groene Koggepark in de Spoorzone feestelijk geopend Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Frion Festival blijft een fantastisch spektakel met louter blije gezichten Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Echtpaar Karsseboom-Ang 60 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden