Vuurvogel Jeugdsymfonieorkest
Vuurvogel Jeugdsymfonieorkest Foto: Martien Hovestad

21e Vuurvogel Familieconcert in Landstede Sportcentrum

Nieuws Ingezonden

Op zondagmiddag 12 november zullen alle ensembles die onder de vleugels van Stichting de Vuurvogel vallen zich laten horen in het jaarlijkse Vuurvogel Familieconcert. Het is alweer de 21e keer dat dit familieconcert voor jong en oud wordt georganiseerd. 

Op deze middag zullen zoā€™n 160 jonge musici zich muzikaal presenteren: in hun eigen ensemble en als ā€˜grande finaleā€™ met iedereen samen. De ensembles die onder Stichting de Vuurvogel vallen zijn: Kinderkoor Konstantijn, #Voices, Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel en het Vuurvogel Jeugdorkest. Laatsgenoemd orkest telt momenteel 85 leden en organiseerde voor de zomer het eerste Vuurvogel Festival Klassiek.

Nieuw is dit jaar de lancering van het jeugdkoor #Voices. Het kinderkoor groeit dusdanig dat er nu ruimte is gekomen voor de volgende afdeling onder leiding van Suzan Westerveld. 

Het Vuurvogel Familieconcert begint zondag 12 november in het Landstede Sportcentrum aan het Hogeland 10 om 15.00 uur; de zaal is om 14.30 uur open voor het publiek. Tickets kosten ā‚¬10,- voor volwassen en ā‚¬5,- voor jongeren tot en met 18 jaar en studenten. De tickets zijn online verkrijgbaar of vanaf 14.00 uur aan de zaal. 

Tickets zijn verkrijgbaar via https://www.ticketkantoor.nl/shop/familieconcert2023