Afbeelding
Foto: Stefan Lucassen

Vuurvogel brengt Familieconcert in Landstede Sportcentrum

Cultuur

ZWOLLE - Alle ensembles die onder de vleugels van Stichting de Vuurvogel vallen, laten op zondagmiddag 14 november van zich horen in het jaarlijkse Vuurvogel Familieconcert. 

Het is alweer de 18e keer dat dit familieconcert voor jong en oud wordt gehouden. Vorig seizoen ging het familieconcert niet door, dus willen alle ensembles dit concert flink revanche nemen. Op deze middag presenteren zo’n 160 jonge musici zich muzikaal: in hun eigen ensemble en als ‘grande finale’ met iedereen samen. De ensembles die onder Stichting de Vuurvogel vallen zijn: Kinderkoor Konstantijn, Jeugdkoor #Voices, Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel en Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel. Laatstgenoemd orkest telt momenteel tachtig leden en maakt komende zomer een concerttour naar Noord-Italië.

Tickets

Het Vuurvogel Familieconcert begint zondag 14 november in het Landstede Sportcentrum aan het Hogeland 10 om 15.00 uur; de zaal is om 14.30 uur open voor het publiek. Tickets kosten 10 euro voor volwassen en 5 euro voor jongeren tot en met achttien jaar en studenten. De tickets zijn online verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/familieconcert2021 of vanaf 14.00 uur aan de zaal.