Goodyear Vector 4 Seasons Gen2 Beauty Shots
Goodyear Vector 4 Seasons Gen2 Beauty Shots Foto: Ramon Wink

Premio Van Essen levert nieuwe generatie Goodyear vierseizoenenbanden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In de auto moeten de inzittenden volledig kunnen vertrouwen op de banden. De banden zijn het enige contact met de weg. En dat heeft producent Goodyear goed begrepen.

Goodyear staat erom bekend zijn banden steeds opnieuw te perfectioneren. De gloednieuwe Vector 4Seasons Gen-3 is nu verkrijgbaar. Het is een vierseizoenenband waarop de auto het hele jaar stevig grip op de weg houdt, ook bij rijders met een sportieve rijstijl. Dit betekent dat bandenwissels of extra zorg wanneer men besluit een weekend te gaan skiën, niet meer nodig zijn. “Onder de 7 graden zijn winterbanden weliswaar optimaal, maar vierseizoenenbanden zijn voor de tamelijk zachte Nederlandse winters een prima alternatief”, meldt bandenspecialist Premio Van Essen. “Het befaamde 3-Peak Mountain Snowflake symbool op de band bevestigt dat Vector 4Seasons Gen-3 zeer sneeuwbestendig is. Deze revolutionaire band bijt zich krachtig vast in de sneeuw dankzij het hoge aantal dwarsgroeven in het midden van het loopvlak. Hierdoor presteert deze derde generatie van de band nog eens vijf procent beter op witte wegen dan de vorige generatie. Maar niet alleen op sneeuw, op ieder denkbaar soort wegdek zijn ligging en grip optimaal.”

De reden dat deze vierseizoenenband een nóg betere prestatie levert, is volgens Premio Van Essen dat de op twee na grootste bandenproducent ter wereld er telkens in slaagt om zichzelf te overtreffen. “Het voorgaande model, de Vector 4Seasons Gen-2, heeft meer prijzen gewonnen dan welk ander merk dan ook. Vierseizoenenbanden zijn perfect voor automobilisten met een lager jaarlijkse kilometrage. Profiteer deze maand van een vier halen drie betalen actie.

Dit is een partnerbijdrage van:

Premio Van Essen

Ceintuurbaan 8

8024 AA Zwolle

(038) 453 17 17

www.van-essen.nl