Berkum 1 en 2 ongeslagen

Sport

ZWOLLE - Zowel het eerste als het tweede elftal van hoofdklasser Berkum heeft zich geplaatst voor de knock-outfase van de districtsbeker. Het vlaggenschip overtuigde in de groepswedstrijden.Na overwinningen op Achilles'12 (7-0) en DOS Kampen (2-4) moest ook ROHDA Raalte er in eigen huis aan geloven. William Potkamp werkte tien minuten voor tijd de winnende 1-2 tegen de touwen. Bunyamin Özkök had de score geopend waarna oud-Berkummer Boy Boeloerditi gelijkmaakte. ?We hebben grote delen van de wedstrijd het spel in handen gehad. We hadden alleen meer doelpunten moeten maken?, reageerde trainer Roeland ten Berge. Ook Berkum 2 sloot de groepsfase af met drie zeges. De reserves veegden de vloer aan met V en L uit De Vecht. De 0-6 eindstand was bij rust al bereikt. Jeroen van Brummen (2x), Aron Tempelman (2x), Steven van Woerkom en Sander van Meeteren zorgden voor de doelpunten.

Afbeelding
Bevrijdingsfestival geslaagd feestje Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Vrouwenmiddag 'Wat straal je?!' op 1 juni in Zwolle: Opbrengst voor slachtoffers seksueel misbruik in Mali Algemeen gisteren
Afbeelding
Respectvolle Dodenherdenking in Ter Pelkwijkpark (20 foto's) Algemeen 4 mei, 22:47
Sanja Zijlstra: “Deze jongeren hebben een naaste nodig.”
Kamers gezocht met aandacht voor jongeren zonder sociaal vangnet Algemeen 3 mei, 14:24
Afbeelding
Nieuw 'museum' in Zwolle roept creatieven op om eerste street art collectie te vullen Algemeen 3 mei, 12:45
Afbeelding
Beleef het ware verhaal van Anne Frank op 20 mei in Schouwburg Odeon Algemeen 3 mei, 11:09