Afbeelding
FotoOverkleeft.nl

NK Tafeltennis nog jaren in Zwolle

· leestijd 1 minuut Sport

ZOETERMEER – De Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) en het Landstede Sportcentrum hebben donderdag een vernieuwde samenwerking voor drie jaar getekend. Het NK Tafeltennis zal nog tot 2019 in Zwolle in het Theater van de Sport worden georganiseerd.

Het NK Tafeltennis wordt sinds 2012 in Zwolle georganiseerd en heeft een enorme groei doorgemaakt. In drie edities is het Nederlands kampioenschap uitgegroeid tot het nationale tafeltennisevenement van het jaar. NTTB-directeur Achim Sialino is dan ook erg blij met de verlenging van de samenwerking: “Het Theater van de Sport is een perfecte locatie voor het mooiste nationale tafeltennisevenement van het jaar. In de afgelopen jaren is het evenement uitgegroeid tot het hoogtepunt in het tafeltennisjaar voor topspelers, maar zeker ook voor de bezoekers. Met diverse side events in de verschillende zalen en businesslounge ademt het Landstede Sportcentrum een heel weekend tafeltennis.”

Jean-Jacques Jouret en Hans Roman, managers van het Landstede Sportcentrum, zijn ook verheugd over de voortzetting van de samenwerking: "Het NK Tafeltennis is een echt topsport-event, waarbij we gedurende twee dagen gastheer mogen zijn voor de beste tafeltennissers van Nederland en de vele bezoekers. De sfeer in dit weekend is altijd enorm goed, met een enthousiast publiek en, dat mag ook gezegd worden, een uitstekende organisatie."

In 2016 vindt het NK Tafeltennis plaats in het weekend van 19 en 20 maart. De wedstrijden beginnen op zaterdag om 10.00 uur en duren dan tot circa 21.00 uur. Op zondag beginnen de kwartfinales om 10.00 uur. De finales worden vanaf 14.00 uur gespeeld. Kaarten (7,50 euro per dag, 12,50 euro passe-partout) zijn verkrijgbaar via www.nktafeltennis.nl.