Hekkensluiter Dieze West is hardleers

ZWOLLE - Dieze West blijft hekkensluiter in de zondaghoofdklasse A na het vijfde verlies in zeven wedstrijden.

Trainer Stephan Rahantoknam ziet zijn ploeg vervallen in dezelfde fouten. "Als we ons weigeren te houden aan afspraken, dan ga je elke wedstrijd verliezen”, zegt Rahantoknam na de 2-4 nederlaag tegen RKHVV. Saba Gwedelidze, die later geblesseerd het veld verlaat, zet Dieze West al na vijf minuten op voorsprong, maar door defensieve fouten staat het in de rust 1-2. Na de 2-2 van Mo Ali Pour Asli wordt Dieze weggecounterd bij een eigen corner. Caleb Rahajaan heeft de gelijkmaker nog op zijn slof, maar mist en in de blessuretijd wordt het 2-4.

default
Panorama Hanze: Een Historische Reis nadert zijn Grand Finale Algemeen 13 uur geleden
Voormalig Gymnasium Celeanum in Zwolle wordt plek van inclusiviteit Algemeen 15 uur geleden
Zwolse 1 mei-viering met een bijzonder roosje voor Jan Brinkman Algemeen 18 uur geleden
Nieuw 'museum' in Zwolle roept creatieven op om eerste street art collectie te vullen Algemeen 3 mei, 12:45
Beleef het ware verhaal van Anne Frank op 20 mei in Schouwburg Odeon Algemeen 3 mei, 11:09
Visualisatie van Solar Transferium Assendorp.
Prowind en Envitron werken samen aan lokale opwek, opslag en verbruik van zonne-energie Algemeen 3 mei, 08:29