Rajko Gommers
Rajko Gommers

Week vol tafeltennis in Zwolle: interlands en NK

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - Het Landstede Sportcentrum in Zwolle is in week negen het decor van maar liefst twee toptafeltennisevenementen. Op dinsdag 27 februari spelen het Nederlands heren- en damesteam gelijktijdig een EK-interland. En op zaterdag 3 & zondag 4 maart staat daar het NK Tafeltennis 2018 op het programma.

De week vol toptafeltennis start op dinsdag 27 februari met een bijzondere gebeurtenis. Voor het eerst staat er een unieke, dubbele thuisinterland op het programma. In aanloop naar de EK voor teams 2019 speelt het Nederlands herenteam tegen Montenegro om 19.30 uur. Op hetzelfde moment, in dezelfde hal, nemen de dames van Oranje het op tegen Italië. Voor sportliefhebbers is dit een unieke kans om de beste spelers- en speelsters van ons land live in actie te zien. Voor slechts 5,00 euro kan het publiek genieten van nationale toppers als Li Jie, Britt Eerland en Rajko Gommers. Tickets zijn te bestellen via deze site.

NK Tafeltennis 2018

Diezelfde Nederlandse toppers zien we een paar dagen later terug in Landstede Sportcentrum. Op zaterdag 3 en zondag 4 maart wordt er vanaf 10.00 uur gestreden om het Nederlands Kampioenschap. Rajko Gommers verdedigt zijn titel in het herenenkelspel en Li Jie begint als Nederlands Kampioen bij het vrouwenenkelspel aan het toernooi. Ook worden de prijzen verdeeld in de categorieën herendubbel, damesdubbel en gemengddubbel. Per dag zijn er tickets te koop vanaf 6,50 euro. Een passe-partout voor twee dagen is te verkrijgen vanaf 10,00 euro. Tickets zijn te bestellen via de site van het NK Tafeltennis.

 Li Jie