Afbeelding
Johan Bos

Gratis trainen en spelen bij ZBC tijdens de Nationale Sportweek

Sport

Tijdens de Nationale Sportweek mag iedereen gratis trainen en meespelen bij de Zwolsche Badmintonclub, ZBC.

Zelf vrijblijvend een recreatief potje spelen? Of toch liever fanatiek mee trainen? Het mag! Op maandag 17 en woensdag 19 september kun je tussen 18.30 uur en 22.00 uur terecht in de ZBC-hal aan de Ossenkamp 5 in Zwolle.

Speel je liever in Stadshagen? Dat kan ook: op 20 september kun je tussen 17.00 uur en 20.00 uur meedoen in het Bewegingshuis. De training in Stadshagen is in het bijzonder gericht op de jeugd. Iedereen van 18 jaar en ouder wordt met open armen ontvangen in de ZBC-hal.

Tijdens de Nationale Sportweek mag iedere geïnteresseerde (je hoeft dus geen lid te zijn) gratis komen kijken, mee spelen en mee trainen. Als je zelf zorgt voor een sport-outfit, regelt ZBC de rest: rackets, shuttles, een gediplomeerde trainer, netten, banen en... bovendien krijgt elke nieuwkomer een goodybag mee. Daarvoor hoef je niet eens lid te worden.

Tot slot geldt er tijdens de Sportweek een speciale actie: iedereen die een nieuw lid aanbrengt, maakt kans op een bijzondere verrassing.

Zin om mee te doen? Kom gewoon op 17, 19 of 20 september naar ZBC.

Meer informatie over ZBC vind je op https://www.badminton-zwolle.nl

Afbeelding
Tjarko Evenboer en Jeroen Windmeijer signeren op 8 april hun boek Openbaring bij Boekhandel Westerhof Stadshagen Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Berkum thuis tegen stroef DHSC Sport 11 uur geleden
Afbeelding
Met Librije Backstage geven Jonnie en Thérèse Boer een kijkje achter de schermen Algemeen 13 uur geleden