Afbeelding
Padel Zwolle

Padel Zwolle 2 strandt in halve eindstrijd

Sport

ZWOLLE - Na de fraaie resultaten in de afgelopen weken van 'PadelZwollenaren' op de diverse NK’s was het afgelopen weekeinde de beurt aan het team van Padel Zwolle 2. Het viertal Jermaine Lubbers, Roel Faasen, Roy Boeve en Sjoerd Jagersma strandde in de halve finales.

Als afsluiting van de landelijke padelcompetitie van de Nederlandse Padelbond werd dit weekend gestreden om de titel in de tweede klasse. De acht poulewinnaars van de verschillende regio's gingen in het finaleweekeinde de onderlinge strijd aan om het kampioenschap. Padel Zwolle 2 startte zaterdag in Racketcentrum Houten tegen het team van Tennis Padel Geuldal 1. Er werden net als in de reguliere competitie vier padeldubbels gespeeld. Het werd een 2-2 eindstand maar omdat PadelZwolle meer games had gewonnen, plaatste het team zich voor de halve finales. Het Volendamse Dijkzicht was daarin te sterk. Met onder meer twee dubbels die werden beslist in een tie-break van de derde set werd het 1-3.

Padel is een racketsport, kruising tussen tennis en squash, die de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen heeft in Nederland. Padel Zwolle doet mee aan de competitie van de Nederlandse Padelbond. Na een breuk begin 2017 organiseert de tennisbond (KNLTB) zelf een padelcompetitie.

Afbeelding
Night Music & Painting in de Vrije ruimte tijdens het festival Hanze in de nacht 2023. Ingezonden 2 okt., 17:37
Afbeelding
VVD wil snelle oplossing gevaarlijke verkeerssituatie rotonde Rijnlaan/Eemlaan Algemeen 2 okt., 14:47
Afbeelding
Eigentijdse Groeten uit Zwolle te zien in Academiehuis Algemeen 2 okt., 12:54