Afbeelding

Open dag TV PAF tijdens jeugdtoernooi

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - Op zaterdag 29 juni van tien uur 's ochtends tot drie uur 's middags houdt Tennisvereniging (TV) PAF in samenwerking met Tennisschool Luc van Keulen een open dag. Elk uur wordt er een tennisclinic verzorgd, die toegankelijk is voor iedereen. Kom dus op deze dag langs om op een vrijblijvende manier kennis te maken met de sport en de sfeer op de club te proeven.

TV PAF is de oudste (sinds 1926) en een van de grootste tennisverenigingen van Zwolle. Gezelligheid, verenigingsgevoel en sportiviteit staan centraal. TV PAF heeft een grote groep leden in de categorie 25-45 jaar. Bij TV PAF kan je terecht voor zowel wedstrijdtennis als recreatief tennis, denk hierbij aan competitie, toernooien, een wekelijkse toss-avond en training door Tennisschool Luc van Keulen. De club voert een actief jeugdbeleid, dat al start bij de Tenniskids vanaf vijf jaar. Uiteraard is er naast het tennissen ook aandacht voor gezelligheid in het clubhuis en op het zonnige terras.

Enthousiast geworden over tennis na de open dag? PAF biedt drie introductielessen bij de tennisschool voor €22,50. Wie voor 1 augustus lid wordt van de club ontvangt 25% korting op een lidmaatschap en betaalt geen inschrijvingskosten.

Toernooien

De open dag vindt plaats tijdens het juniorentoernooi op sportpark Marslanden. Het PAF Jeugd Open is op 28, 29 en 30 juni. Aansluitend is de PAF Open van maandag 1 tot en met zondag 7 juli. Met inmiddels al ruim 230 deelnemers belooft dit een geweldig evenement te worden in Zwolle. Zondag 7 juli staat in het teken van de finales.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30