Afbeelding

Feestelijke opening DKW woonvision

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

DKW woonvision in Oldebroek wordt op woensdag 13 mei officieel geopend. De dagen erna vinden er allerlei activiteiten plaats om te vieren dat de uitgebreide verbouwing van de woonwinkel is afgerond.

?Het is helemaal geworden zoals we het in ons hoofd hadden?,  vertelt een enthousiaste Angelique Steenbergen. ?En omdat we daar heel blij mee zijn, gaan we een aantal dagen feestvieren. Om te beginnen komt op woensdag  tussen 16.00 tot 18.00 uur Veronica dj Rick van Velthuysen een paar plaatjes draaien. Verder vinden er vier dagen lang allerlei leuke activiteiten in en om de winkel plaats.?

Van woensdag 13 mei tot en met zaterdag 16 mei staat er een groot Rad van Fortuin in de winkel. Daarnaast mogen alle klanten meedoen met een ballonnenwedstrijd. De opbrengst van de verkoop van extra ballonnen is bestemd voor Tour de Dellen, de sportieve activiteit waarmee geld wordt ingezameld voor KIKA. Clown Ziezo vermaakt deze dagen alle kinderen met het maken van ballonfiguren. Op vrijdag vindt er om 14.00 uur en om 15.00 uur een bijzondere bruidsmeisjesmodeshow plaats. Naast een grote en gevarieerde collectie meubels en woonaccessoires verkoopt DKW woonvision namelijk ook jurkjes voor bruidsmeisjes in de leeftijd van 2 tot 12 jaar.

Op de Facebook-pagina van DKW woonvision worden de komende tijd nog meer activiteiten en verrassingen onthuld. ?Eventuele giften ter gelegenheid van onze opening zijn geheel bestemd voor Tour de Dellen en Clown Ziezo?, benadrukt Steenbergen. Woensdag, vrijdag en zaterdag gelden de normale openingstijden, op Hemelvaartsdag gaat DKW woonvision om 11.00 uur open.

DKW Woonvision

Zuiderzeestraatweg 220

8096 CH Oldebroek.

(0525) 63 37 07

www.kleinewinst.com

 

 

Afbeelding
Beleef het ware verhaal van Anne Frank op 20 mei in Schouwburg Odeon Algemeen 13 uur geleden
Visualisatie van Solar Transferium Assendorp.
Prowind en Envitron werken samen aan lokale opwek, opslag en verbruik van zonne-energie Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Industrielicht wint aanbesteding voor verlichting van iconische gebouwen in Zwolle Algemeen 2 mei, 17:11