Afbeelding

Run2Day biedt breed scala voor hardlopers

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Hardlopen is en blijft nog steeds ongelofelijk populair. Dat merken ze ook bij Run2Day, dé hardloopspeciaalzaak voor Zwolle en de wijde omgeving.

Wekelijks worden aan de Vechtstraat 31 bij vele tientallen nieuwe lopers hardloopschoenen aangemeten en worden zij van een goed startersschema voorzien. Een hoop lopers vindt het leuker om in een groep te starten. De startersclinics van Run2Day zitten dan ook altijd goed gevuld. De eerstvolgende clinic voor beginnende lopers begint op 10 september. Op acht maandagavonden vertrekken ze vanuit de winkel aan de Vechtstraat om 19.30 uur met een gemotiveerde groep lopers. Aanmelden voor deze clinic kan via www.run2dayevents.nl of in de winkel.

Maar ook de ervaren lopers weten alweer veertien jaar lang de weg te vinden naar de specialisten van Run2Day Zwolle. Of het nu om nieuw materiaal gaat of om hun verhalen te delen, het maakt niet uit. Of om de expertise van één van de partners die regelmatig gratis spreekuur houden in de winkel. Specialisten, zoals neuromusculaire therapeut, ofwel sporttherapeut Vincent Linckers iedere eerste zaterdag van de maand van 11.00 tot 12.00 uur) en Karin Conradie (Vrij & Vitaal Coaching: www.vvcoaching.nl). Maar buiten de winkel om organiseert Run2Day ook diverse evenementen met zowel een hoog fungehalte als een sociaal gezicht. De evenementen van Free Feet 038, de Bier und Bratwurst Mile, Stelvio for Life, de Kathmandu Urban Marathon en trails voor Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten zijn daarvan een mooi voorbeeld. Run2Day Zwolle: Door Runners - Voor Runners!

Run2Day Zwolle
Vechtstraat 31
8021 AS Zwolle
(038) 454 56 66
zwolle.run2day.nl

Afbeelding
Beleef het ware verhaal van Anne Frank op 20 mei in Schouwburg Odeon Algemeen 7 uur geleden
Visualisatie van Solar Transferium Assendorp.
Prowind en Envitron werken samen aan lokale opwek, opslag en verbruik van zonne-energie Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Industrielicht wint aanbesteding voor verlichting van iconische gebouwen in Zwolle Algemeen gisteren