Afbeelding
Eigen foto

Mister Bewustzijn, jouw gids naar de beste versie van jezelf

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Veel Zwollenaren kennen mij als Danny van Brussel, de Personal Trainer die vorig jaar verkozen is tot de beste van Zwolle en Overijssel, maar ik stel me graag opnieuw voor. Ik ben Mister Bewustzijn, Personal Trainer en Lichtwerker.

Ik begrijp dat het lastig kan zijn om je leven in balans te houden. Je hebt vaak veel aan je hoofd, een druk leven en daar past sport soms maar moeilijk tussen. Niet als het aan mij ligt. Mister Bewustzijn is hard voor het lichaam maar zacht voor de ziel en dat betekent dat ik altijd op zoek ben naar de balans tussen intensieve trainingen en rust. Samen vinden wij de balans tussen de verschillende energieën waarbij de training geheel aangepast wordt op jouw behoefte. Te veel van het één kan immers leiden tot een tekort van het ander en daarom is het belangrijk om iemand naast je te hebben die je bewust maakt van jouw lichaam en geest. Mister Bewustzijn is jouw motivator en inspirator, jouw gids naar de beste versie van jezelf.

Om mijn kennis over gezondheid voor iedereen beschikbaar te stellen heb ik, als enige Personal Trainer in Zwolle, een Online Academy opgericht. In deze academy kun je samen met mij online werken aan je gezondheid. We gaan het hebben over je Lichamelijke- Geestelijke- en Spirituele Gezondheid wat inhoudt dat ik je vragen ga stellen over je lichaam, voeding en BMI maar ook over je mindset en je chakra’s. Je zal op een hele andere manier met je gezondheid bezig zijn en in dertig dagen staat daar een hele nieuwe krachtigere jij.

Op mijn nieuwe website vind je mijn levensverhaal, gratis buikspieroefeningen en je kunt gelijk een afspraak inplannen om met mij in contact te komen: www.misterbewustzijn.nl.