Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Jungheimercafé blij met tweede seizoen

Algemeen

ZWOLLE - Begin oktober begint het Jungheimercafé aan het nieuw seizoen. De eerste bijeenkomst is op 3 oktober. Het Jungheimercafé vindt plaats in de achterzaal van de Belgische Keizer aan de Melkmarkt. 

Het Jungheimercafé is een ontmoetingsplaats in een echt café: De Belgische Keizer. ?Hier ontmoeten  jonge mensen met een vorm van Dementie elkaar. De doelgroep is namelijk  jonger dan 65 jaar.  Vaak wordt het café bezocht samen met iemand uit de directe omgeving.? Tijdens de eerste bijeenkomst op 3 oktober gaan de aanwezigen in gesprek over wat te doen als je zaken bijtijds wilt regelen. “Bijvoorbeeld hoe regel ik mijn financiën als ik dat zelf niet meer of niet goed meer kan? Of hoe kijk ik aan tegen medische beslissingen die ik in de toekomst misschien wel of niet zou willen nemen. Vragen waarover we ook met notaris De Boer in gesprek gaan”, zo laat de organisatie van het Jungheimercafé weten. 

Het programma start om 19.30 uur en duurt tot circa 21.00 uur. De zaal gaat open vanaf circa 19.15 uur. Koffie en thee gratis.? ?

Gerard Meijeringh

Frame uit de film met Ilse Lenstra en Sijmen de Jong (r).
Korte film 'Niemand Weet' door Zwolse filmmakers wint groots bij 48 Hour Filmproject en gaat naar wereldfinale in Seattle Algemeen 18 mei, 13:41
Afbeelding
Broodje in de oven leidt tot rookontwikkeling in de Vechtstraat Algemeen 18 mei, 11:13
Afbeelding
Regentonnenactie 2024: een ton voor een prikkie Algemeen 18 mei, 10:18