Afbeelding
Foto: Nikki Dollenkamp

Artez-duo treedt op bij Hofvlietvilla

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Hilde Borreman en Lise Melenhorst, studenten van Artez, verzorgen komende zondag (26 november) een optreden bij de Hofvlietvilla. 

Een gepassioneerd duo, zo mag je Hilde Borreman en Lise Melenhorst best noemen. De twee Artez studenten treden op onder hun artiestennaam ‘Celeste’, de Latijnse benaming voor hemels en lieflijk. Zo willen ze hun repertoire ook omschrijven, het is gewoon gezellige muziek met veel bekende liedjes en ook meezingers. Een willekeurige greep uit het repertoire: ‘time after time’ van Cindy Lauper; ‘every breath you take’ van the Police; ‘als het avond is’ van Suzan en Freek; ‘het is een nacht’ van Guus Meeuwis of ‘kijk omhoog’ van Nick en Simon. Kortom zowel Engelstalig als populair Hollands en altijd gebracht op een gezellige manier. “Ons repertoire bestaat uit verschillende nummers van diverse artiesten en zijn geschikt voor elke gelegenheid. Verzoeknummers spelen wij ook mits het nummer vooraf bij ons bekend is. Met het naderen van Kerst hebben wij een speciale kerst setlist met alle bekende kerst hits samengesteld”, aldus het duo. Dat vraagt om een nadere kennismaking hoewel het duo niet onbekend is in Zwolle. Dit jaar hebben zij al optredens verzorgd in the Dublin House en bij Hofvlietvilla.

Bloementuin

Hilde is 19 jaar jong, komt uit Heerde en is al van jongs af aan – lees: klein meisje – bezig met muziek. Momenteel studeert zij samen met Lise aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Alsof die studie niet druk genoeg is volgt Hilde gelijktijdig een opleiding aan de Add-on C.I.C.K Musical Academie. Hilde wil met muziek haar passie overdragen om anderen te inspireren. Lise is een paar jaartjes ouder dan haar muziekmaatje Hilde. Maar met 23 levensjaren komt ook de in Dedemsvaart opgegroeide Lise en student Docent Muziek in Zwolle nog niet aan een volledige dag invulling. Lise heeft nog een passie: haar eigen bloementuin. Kortom Lise en Hilde, optredend onder de artiestennaam ‘Celeste’, zijn een perfect stel voor het Zwolse Kerstival van Gastvrij Zwolle. Zo lang hoef je niet te wachten want wil je ‘Celeste’ zien en horen optreden, komende zondag 26 november 2023, spelen de dames dus bij Hofvlietvilla.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Vierdaagse van de geestelijke begeleiding Algemeen 17 mei, 14:29
Zone.college organiseert ‘Het Voorlichtingsgesprek’ voor onder meer brancheopleidingen en deeltijdopleidingen.
'Het Voorlichtingsgesprek' op dinsdag 11 juni bij Zone.college Algemeen 17 mei, 13:13
Huidige podcast host Annelynn en voormalig podcast host Sjoerd samen op de foto.
De podcast Gedachtebaas is genomineerd voor de landelijke 'Helemaal Humanitas Prijs'! Jij kan stemmen! Nieuws Ingezonden 17 mei, 12:20