Afbeelding
Foto: Robert Westra

Optreden De Staat in uitverkochte Hedon live te volgen in radioprogramma KINK In Touch

Algemeen

ZWOLLE - Op donderdag 24 november geeft de Nijmeegse band De Staat een optreden in een uitverkocht Hedon in Zwolle. Goed nieuws voor de fans die naast een ticket grepen want radiozender KINK is deze hele avond in Zwolle met een liveuitzending van het radioprogramma KINK In Touch met presentator Jasper Leijdens. Tijdens de uitzending hoor je livetracks van De Staat en tevens een interview met de band.

Hedon en radiozender KINK werken regelmatig samen vanuit de studio in Hedon. KINK In Touch haakt regelmatig aan tijdens optredens van artiesten die zendtijd hebben op KINK. Daarnaast is er ook ruimte voor exclusieve avonden. Zo waren er al speciale avonden met White Lies en recent nog een groot feest ter ere van de jaarlijst KINK 1500 waar luisteraars de mogelijkheid voor hadden exclusieve tickets te winnen.

Het optreden van De Staat in Hedon is al maanden uitverkocht. Met hun spectaculaire virale video Witch Doctor en voorprogramma’s voor Muse en The Rolling Stones, blijft de Nederlandse band De Staat een klasse apart met een grote staat van dienst. De band speelde op alle grote festivals en wonnen tal van gerenommeerde muziekprijzen. In het voorprogramma van De Staat speelt Personal Trainer. Meer informatie over KINK en KINK In Touch is te vinden via www.kink.nl

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Stichting Vier het Leven wil ouderen onbezorgd laten genieten van culturele uitstapjes Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Grote deelname IJsselheem aan Triathlon Zwolle Ingezonden 25 sep., 20:20
Afbeelding
Deltion College en Zwolse culturele instellingen werken samen aan cultuureducatie Algemeen 25 sep., 17:16