Soroptimistclub Isalania organiseert Female Fashion Fair

Algemeen

KAMPEN - Soroptimistclub Isalania Zwolle/Kampen organiseert op vrijdag 4 en zaterdag 5 september voor de zesde keer een Female Fashion Fair. De opbrengst van deze tweedehands kledingsbeurs is bestemd voor het Soroptimistenproject Syrië ?Back to school'.
Miljoenen Syrische kinderen lijden al drie jaar onder het geweld in hun land. Deze generatie mag geen verloren generatie zijn. Unicef zorgt ervoor dat Syrische kinderen in Turkije naar school kunnen gaan. Nederlandse Soroptimistclubs sluiten zich hierbij aan.

Tijdens de Female Fashion Fair is damesmerkkleding te koop en bijzondere sieraden van de Kampense edelsmid Carla Snippe. Daarnaast kunnen bezoekers zaterdag voor een gering bedrag nagels laten lakken.

De verkoop is op vrijdag 4 september van 10.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 5 september van 10.00 uur tot 17.00 uur. U bent van harte welkom in het pand naast bioscoop Movie Unlimited aan de Plantage.

De Soroptimisten is een wereldwijde serviceclub voor vrouwen. In Nederland zijn er 102 clubs en samen hebben ze ruim 3200 leden. Het doel van de Soroptimisten is het verbeteren van de positie van vrouwen en meisjes, dichtbij en veraf. Daarom steunen zij projecten in Nederland en daar buiten. De afgelopen jaren heeft Soroptimistclub Isalania onder andere projecten gericht op hulp aan slachtoffers van mensenhandel gesteund.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 uur geleden