Frion-vestiging De Molenkamp houdt Zomermarkt

· leestijd 1 minuut Algemeen

DIEZERPOORT - Dagcentrum De Molenkamp van zorginstelling Frion houdt op woensdag 10 juni een zomermark. Bezoekers zijn tussen 13.00 en 15.30 uur welkom aan de Molenkampseweg 1.

De trotse cliënten verkopen er eigengemaakte producten. Daarnaast kunnen bezoekers meedoen aan workshops en is er een verloting. Frion: ?Tijdens de zomermarkt is er voor elk wat wils. We doen een greep uit het unieke assortiment: artikelen voor de aankleding van de tuin, planten, decopatch, kraamcadeautjes, woonaccessoires en sieraden. Op de achtergrond klinkt muziek. En uiteraard is er ook aan de inwendige mens gedacht.?

?Middenin de maatschappij staan, gaat bij De Molenkamp verder dan het aanbieden van mooie producten voor buurtbewoners en bedrijven?, aldus Frion. ?De Molenkamp levert op maat. Bedrijven en particulieren kunnen hier terecht voor persoonlijke cadeaus, relatiegeschenken of halffabricaten. Ook hoort catering tot de mogelijkheden. De medewerkers verzorgen samen met cliënten hapjes en buffetten. Of bieden workshops cupcakes aan tijdens kinderfeestjes. Dit kan zowel bij de Molenkamp als op een eigen gekozen locatie.?

Ontmoeting
Daarnaast wil Frion mensen met een verstandelijke beperking de kans geven om hun talenten en mogelijkheden te laten zien. ?Dit komt op meerdere manieren tot uiting?, vervolgt de zorginstelling. ?Naast de producten die zij met veel energie en enthousiasme maken, gaat het ook om de ontmoeting met anderen. Het contact met buurtgenoten, de betrokkenheid en het betrekken van de buurt. Buurtbewoners zijn van harte uitgenodigd om een kraam te huren. Degene die hiervoor belangstelling heeft is van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken of kan tijdens werkdagen telefonisch contact opnemen: (038) 453 61 76. De kosten voor een halve kraam zijn 12,50 euro en voor een hele 25 euro.

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 13 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 13 uur geleden