SV Zwolle E1 speelt benefietduel voor Duchenne

Algemeen

ZWOLLE - SV Zwolle E1 speelt woensdag 26 november een benefietwedstrijd voor het Duchenne Parent Project. De wedstrijd op het hoofdveld van sportpark Marslanden begint om 17.00 uur. Onder de noemer Meters voor Matt speelt E1 tegen het 'oude' F3, het team waar Matt in zat.

Matt heeft de spierziekte Duchenne waardoor hij onder andere niet meer kan voetballen, omdat zijn spieren steeds slechter werken. Recent heeft Matt zijn klas verteld dat hij te horen heeft gekregen binnen een jaar in een rolstoel terecht te komen. Matt heeft gevoetbald bij SV Zwolle.

Chris Rozendal, speler van SV Zwolle E1, is de initiatiefnemer van deze wedstrijd. SV Zwolle steunt dit initiatief van Chris en roept een ieder op om te sponsoren en deze wedstrijd te bezoeken. Bij de ingang is het woensdag mogelijk een vrijwillige bijdrage te geven (als ?entree').

Chris zoekt verder sponsoren die willen inzetten per gemaakt doelpunt van de F3 en E1. Mensen kunnen daarvoor mailen naar jangeliqeu@gmail.com. Het ingezamelde bedrag gaat in zijn geheel naar het Duchenne Parent Project. Meer informatie op de Facebook-pagina van het Duchenne Parent Project: https://www.facebook.com/duchenneparentproject.


Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 18 uur geleden