Tuinland Ladiesfair schenkt 1.500 euro aan Stichting Hospice Zwolle
Tuinland Ladiesfair schenkt 1.500 euro aan Stichting Hospice Zwolle brugmedia.nl

Tuinland Ladiesfair schenkt 1.500 euro aan Stichting Hospice Zwolle

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Tijdens de jaarlijkse Ladiesfair van Tuinland Zwolle op dinsdagavond 18 november ontvingen vrijwilligers van Stichting Hospice Zwolle een gift van 1.500 euro uit handen van Han Schmidt, bedrijfsleider Tuinland Zwolle. Het geld is bijeen gebracht door het symbolische entreebedrag van 1 euro per toegangskaart voor de Tuinland Ladiesfair. Ook dit jaar was het totaal aantal van 1.500 kaarten ruim tevoren uitverkocht.

Han Schmidt: ?Het idee voor de ladiesfair is vier jaar geleden ontstaan om iets extra's te doen en te bieden voor onze klanten. Er is een geweldige animo gebleken van zowel standhouders die zich in onze winkel mogen presenteren als de vele bezoeksters die elk jaar komen. In de aanloop naar december heeft onze winkel natuurlijk  een feestelijk uitstraling, wat zeker bijdraagt aan de gezellige sfeer op zo'n avond. De vier vestigingen van Tuinland, Groningen, Assen, Wilp en Zwolle organiseren elk een ladiesfair op dezelfde datum. Iedere vestiging kiest zijn eigen regionale doel. Wij hebben  voor Stichting Hospice Zwolle gekozen, omdat we graag deze huiselijke voorziening voor terminaal zieke mensen helpen realiseren in Zwolle.?

?Dit initiatief van Tuinland is een perfect voorbeeld van ?samen voor Hospice Zwolle'?, aldus Lydia Taen van Stichting Hospice Zwolle. ?Voor alle betrokken partijen een Win-Win situatie. Dit klinkt misschien wat zakelijk uit de mond van een vrijwilligster, maar juist door deze aanpak kan iedereen, inclusief een goed doel, profiteren. Tuinland presenteert zich op een positieve manier bij haar klanten en toont sociale betrokkenheid. De standhouders hebben een podium om aan 1.500 vrouwen hun diensten te presenteren. Voor alle bezoeksters een gezellige avond met vriendinnen, buren, collega's of vriendinnen. Iedereen betaalt graag een euro voor een goed doel, ook dat geeft een goed gevoel. En dat alles levert voor ons een mooi bedrag op. Daarnaast mogen wij op de avond zelf ook de plannen van Hospice Zwolle toelichten aan het aanwezige publiek.?

Kijk voor meer informatie op: www.hospicezwolle.nl