Jubal Zwolle begint met muziek- en danscursussen
Jubal Zwolle begint met muziek- en danscursussen brugmedia.nl

Jubal Zwolle begint met muziek- en danscursussen

Algemeen

ZWOLLE - De nieuwe cursussen Showkidz en Muzidz bij Jubal Zwolle beginnen vanaf maandag 3 november weer. Tijdens deze cursussen kunnen kinderen vanaf ongeveer zeven jaar op een laagdrempelige manier kennismaken met muziek en dans. Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

De cursus Showkidz is een manier om meisjes en jongens kennis te laten maken met eigentijdse dansvormen en muziek. In vier periodes van tien weken leren zij op een leuke en creatieve manier alles over danspassen, exercitie en het gebruik van attributen. Deze opleiding van Jubal Zwolle is uniek in de regio, want de kinderen worden hiermee opgeleid tot colorguard.

Muzikidz

Bij de cursus Muzikidz leren jongens en meisjes op een leuke en leerzame manier een muziekinstrument te bespelen, zoals een trompet, saxofoon, trombone of trommel. De cursus duurt veertig weken en is verdeeld in twee fasen. De eerste fase staat in het teken van algemene muzikale vorming. In de tweede fase kiezen de kinderen een instrument waarop ze gaan spelen.

Beide cursussen duren veertig weken en kosten 1 euro per les. De cursussen worden gegeven door ervaren docenten op maandagavond (Showkidz) en dinsdagavond (Muzikidz) en zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer zeven jaar. Aanmelden kan eenvoudig via de website www.jubalzwolle.nl/aanmelden.