Maximale score Berkum

ZWOLLE - Berkum heeft zijn draai nog steeds niet gevonden, maar daarvan is in de resultaten niets terug te zien. KHC werd in de derde wedstrijd met 4-1 opzij gezet.

?We maakten tot dusverre elke week stapjes voorwaarts, maar dit is een stap terug?, mort trainer Willem Brouwer, die het weer ?heel matig' vond wat zijn ploeg liet zien. Door een makkelijk gegeven strafschop kon Marc van der Meulen  na een half uur spelen de opgelopen achterstand goedmaken. Het bleek een keerpunt voor Berkum, dat duidelijk nog geen ingespeeld team is, maar door het surplus aan individuele kwaliteit erg makkelijk scoort. ?Als we goed spelen, win je hier met 9-1?, mijmert Brouwer. Berkum staat samen met het eveneens gedegradeerde DETO en DOS '37 op negen uit drie.
Na drie duels in de hoofdklasse wacht WVF nog op het eerste punt. In de eerste helft van het duel tegen Harkemase Boys (0-2 verlies) zag het er aanvankelijk goed uit wat WVF in Westenholte liet zien, maar kort voor de pauze incasseerde het twee goals. In de tweede helft keerde doelman Mike te Wiele nog een strafschop en werd de ingevallen Bas Bouwhuis met twee keer geel naar de kant gestuurd.