Afbeelding

Huid en uiterlijk biedt de beste behandelingen voor de huid

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Schoonheidsspecialiste Andrea Helbers van Huid en uiterlijk heeft zich, in de acht jaar dat ze met haar salon actief is, gespecialiseerd in huidverbetering.

“Ik vind het geweldig om mensen te helpen”, vertelt ze enthousiast. “Ik zie dat ze na mijn behandelingen lekkerder in hun vel zitten en dat ze meer zelfvertrouwen krijgen.” Haar schoonheidssalon is gespecialiseerd in behandelingen tegen onder meer acné, couperose (roodheid van de huid), rimpels, en het camoufleren van onder meer pigment/wijnvlekken en littekens. Verder kunnen klanten er ook terecht voor diverse laserbehandelingen, waaronder ipl (ontharing) en kalknagel bestrijding. Helbers helpt zowel vrouwen als mannen met haar specifieke en innovatieve behandelingen. “Ik doe niet alleen lichte peelings, maar ga ook dieper in de huid. Zo werk ik met thermische warmte, hydra facial, oxygen facial en vacuümbehandelingen. Verder kunnen klanten die een beter figuur willen bij mij terecht voor Lipo Cavitatie, een methode waarbij via geluid- en drukgolven op een pijnloze manier vetcellen worden afgebroken.”

Voor haar huidbehandelingen gebruikt de schoonheidsspecialiste het merk Medik 8. “Het product is helemaal op huidverbetering gemaakt. Bovendien is het groen en milieuvriendelijk.” Klanten die de behandeling van hun huid aan Huid en uiterlijk toevertrouwen kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, diversiteit van behandelingen en eerlijk advies.

Voor klanten die via de website van Huid en uiterlijk een behandeling bespreken, heeft Helbers nu een leuke actie. Wie de code ALLE-CZQK-NQHX daarbij invult, krijgt 10 euro korting op de behandeling. De actie is geldig tot en met 31 januari 2016.

Huid en Uiterlijk 
Vlist 7 
8032BE Zwolle

(038) 785 09 74

www.huidenuiterlijk.nl