Jaarlijkse snertloop CSV’28 in teken van pannaveld

· leestijd 1 minuut Algemeen

Jaarlijkse snertloop CSV’28 in teken van pannaveld

Een pannaveld in onze eigen wijk, daar gaan we samen voor! Waarom? Omdat sporten verbindt. En omdat Stadshagen veel (jonge) voetballiefhebbers telt. Maar liefst 1300 van hen voetballen bij CSV’28.

Het multifunctionele sportpark "De Verbinding" vormt het sportieve middelpunt van de wijk Stadshagen. Naast tennis (TC’91) en korfbal (Sparta) neemt voetbal (CSV’28) hier een belangrijke plaats in.

Samen staan voor betrokkenheid, saamhorigheid en verbinding met elkaar!

CSV’28 wil de sociale leefomgeving versterken en de deelname aan sport en spel onder de jeugd stimuleren. Daaruit is het idee ontstaan om een pannaveld te realiseren. Niet alleen voor haar eigen leden, maar voor iedereen in Stadshagen. Gemeente Zwolle ondersteunt deze plannen en geeft toestemming voor de realisatie van een pannaveld van liefst 12 bij 26 meter tussen het hoofdveld en basisschool Het Festival.

CSV’28 alleen beschikt niet over de voldoende financiële middelen. Dankzij sponsoring door diverse bedrijven en een aantal reeds ontplooide initiatieven zoals de voetbalplaatjesactie van CSV'28 en de sponsoravond met gastspreker Björn Kuipers (beide mogelijk gemaakt door JUMBO Nagelmaeker), staat de teller inmiddels op ruim 20.000 euro. Het streven is om in de komende periode 50.000 euro bij elkaar te krijgen.

Er staan nog wat initiatieven op stapel, waaronder de jaarlijkse Snertloop van CSV’28 op zaterdag 9 januari 2016. Deze wordt voor dit doel omgedoopt tot de JUMBO Nagelmaeker Verbindingsloop. De inschrijving voor 2,5 km, 5 km of 10 km begint om 11.30 uur de start is om 12.30 uur. Download hiervoor het sponsorformulier via de website van CSV'28.

We zoeken nog sponsoren en donateurs die ons helpen onze droom waar te maken: een pannaveld voor de wijk Stadshagen. Kijk voor meer informatie op: www.csv28zwolle.nl of mail naar sponsor@csv28zwolle.nl

Afbeelding
Ernsten exposeert pop-koppen in Sauna Swoll Algemeen 7 mei, 10:53
Coen Stolk heeft alleen oog voor de basket in het duel tegen RSW Liège Basket.
Landstede Hammers wil in play-offs vooral constanter zijn Sport 7 mei, 07:54
Afbeelding
Lipton Ice Tea organiseert derde editie van verkiezing voor het favoriete terras van 2024Horeca-eigenaren maken dit jaar kans op een.. Nieuws Ingezonden 6 mei, 16:15