Afbeelding
Toffe PR

Zaterdag 26 maart The Devil’s Tiny Chains en Superscum in Goudsteeg21 in Zwolle

Cultuur

The Devil’s Tiny Chains en Superscum maken melancholische acoustic southern rock, ‘dark roots’ met een americana tintje. Beide bands delen een liefde voor rock ‘n roll en country-folk. Elementen die deze avond vloeiend samen zullen komen. De poëtische, vaak persoonlijke, teksten hebben een scherp randje. De meerstemmige zangpartijen worden gedragen door de intense klanken van gitaar, drums, pedal steel en viool, muziek die geen beperkingen lijkt te kennen. Stevig en dan weer fragiel. Opstandig en dan weer melancholisch. Warm en stormachtig. Melodieus en soms rockend. Voor liefhebbers van acts zoals Tom Petty, Johnny Cash en Ryan Adams. De Sahara Farm Lightshow zal deze avond de optredens visueel aankleden.

“When rock’n rollers get the blues you have these two bands”.

Concertinformatie Datum: Zaterdagavond 26 maart 2016 Locatie: Goudsteeg21 in Zwolle (binnenstad) Aanvang: 20.30 uur. Zaal en kassa open om 20.00 uur Entree: € 10,00 Kaartverkoop: Minstrel Music, Assendorperstraat 95-1 Zwolle, info@minstrel.nl / tel: 038-4233419 Informatie: www.goudsteeg21.nl

Upcoming: Rott’n Cott’n: zaterdag 23 april in Stadspodium Goudsteeg21 Zwolle.

Goudsteeg21 is een nieuw theaterinitiatief in Zwolle in de prachtige middeleeuwse zaal in het voormalige Muzerie pand in de Zwolse binnenstad. Goudsteeg21 wil het Zwolse publiek in aanraking brengen met interessante artiesten en kunstenaars. Hiertoe wordt een avontuurlijk en eigenzinnig programma samengesteld dat een aanvulling is op datgene dat elders in de stad wordt aangeboden.