Regio Zwolle zoekt ondernemend succes

Algemeen

ZWOLLE - Wie verdient de titel Ondernemer van het Jaar en wie de titel Starter van het Jaar 2016? De winnaars van deze competitie worden op donderdag 15 december bekendgemaakt tijdens het Regio Zwolle Congres in Theater De Spiegel in Zwolle.

Van 1 september tot 1 oktober kan iedereen ondernemers aandragen of zichzelf als ondernemer aanmelden via ondernemersprijs.regiozwollecongres.nl. Ook alle lokale verkiezingen uit de twintig gemeenten en businessclubs uit de Regio Zwolle worden uitgenodigd hun favoriete Ondernemer of Starter van het jaar voor te dragen. Winnaars van de afgelopen jaren hebben, volgens de organistoren van het congres, naast de waardering voor hun ondernemerschap, meer naamsbekendheid opgebouwd. “Dat gebeurde door alle gratis publiciteit rondom deze verkiezingen en ze kregen daardoor veelal ook meer opdrachten.”

Uit de voorgedragen kandidaten maakt een deskundige vakjury, onder voorzitterschap van directeur Rabobank IJsseldelta Klaas Feenstra, de eerste keuze van de beste twaalf. Daarbij wordt gekeken naar ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tijdens het Regio Zwolle Congres op 15 december kiezen de bezoekers de uiteindelijke winnaars.
De verkiezing voor Ondernemer van het Jaar en Starter van het Jaar Regio Zwolle is een initiatief van MKB Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle, in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. Het is dit jaar de twaalfde keer dat de verkiezing wordt gehouden.

Meer informatie over het aanmelden, de procedure en het juryreglement is te vinden op ondernemersprijs.regiozwollecongres.nl.