Afbeelding

StinsKracht viert verjaardag in Stinspark

· leestijd 1 minuut Algemeen

Het Burenhulpinitiatief van wijkvereniging WVF nodigt heel Westenholte uit voor haar 1e verjaardagfeestje op Burendag 2016 en vraagt bewoners om mee te dromen, denken én doen in en over het Stinspark!

Jarig op Burendag

Zaterdag 24 september is het weer Burendag. En dat willen we als StinsKracht graag met al onze buren vieren! Zeker ook omdat het onze 1e verjaardag is; vorig jaar zijn we op Burendag 2015 van start gegaan met de feestelijke opening van ons loket. We nodigen alle bewoners van Westenholte daarom graag uit in het Stinspark om elkaar te ontmoeten en samen onze 1e verjaardag te vieren. Onder het genot van een kopje koffie, thee of ranja met wat lekkers willen we daarnaast met elkaar van gedachten wisselen over onze wijk en alles wat ons daarin bezighoudt. Voor de kinderen is er een springkussen.

Aandacht voor het Stinspark

We doen dit met een speciale reden in het Stinspark, omdat er in het park een aantal zaken spelen die onze aandacht verdienen.

Bijvoorbeeld het speelkasteel, van onze wijkvereniging WVF. Bij de jaarlijkse controle door de gemeente Zwolle is duidelijk geworden dat het kasteel binnenkort aan vervanging toe is.

Zoals in de septembereditie van ons wijkblad De Stins al te lezen was, is ook de dierenweide een punt van zorg. Daarnaast zijn er vanuit de wijk ook allerlei ideeën, bijvoorbeeld om in het park een belevenistuin aan te leggen. Bovendien is de gemeente Zwolle bezig om voor het Stinspark - een rijksarcheologisch monument - een beheerplan te schrijven.

Kortom, er speelt van alles in en rondom ons Stinspark.

Dromen, Denken én Doen!

En wat is nu een mooier moment dan Burendag om eens met elkaar als buurtbewoners te sparren over dit park, in het park? Wat vinden we als bewoners / gebruikers van het park, wat missen we nog in het park, willen we het speelkasteel behouden of zijn hiervoor andere ideeën? We willen met elkaar gaan Dromen, Denken én Doen!

Belangrijk voor dit moment is om te weten hoe we als wijkbewoners tegen het park aankijken en wat eventuele wensen zijn. Wij hopen dat u mee wilt denken en zien u dan ook graag op Burendag, 24 september, tussen 11 en 14 uur in het Stinspark; ook de gemeente Zwolle en de wijkvereniging zijn van de partij, u komt toch ook?

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 15 uur geleden
De rechtbank in Zwolle.
Boete voor verkeersongeval met drie slachtoffers in Kampen Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Lokale initiatieven gezocht voor donaties ter waarde van 50.000 euro Algemeen 21 uur geleden