Afbeelding

De Bruisende Buren zoekt (koor)zangers

Algemeen

ZWOLLE-ZUID - De Bruisende Buren is een avontuurlijk muziektheater voor, met en over bewoners van Zwolle-Zuid. De groep zoekt naar enthousiaste (koor)zangers uit Zwolle-Zuid die onderdeel willen worden van het project-wijkkoor.

Dit koor verzorgt een miniconcert tijdens de tweede editie van de Bruisende Buren: een bijzondere muziektheaterroute. De repetities zijn op drie woensdagavonden: 30 november, 7 december en 14 december van 20.00 tot 22.00 uur in wijkcentrum De Pol. De optredens zijn op 16, 17, 22 en 23 december tussen 20.30 en 21.30 uur. Van zangers wordt gevraagd minimaal twee optredens mee te zingen.

Het repertoire is divers. Bruisend vocaal is volgens de initiatiefnemers een leuke gelegenheid om te ontdekken of zingen iets voor je is. “Ook ervaren koorzangers zijn welkom: er is genoeg muzikale uitdaging. Kom gezellig meedoen en leer zingend je buurt kennen. Deelname is gratis.” Aanmelden (met stemsoort als die bekend is) kan per e-mail naar info@elinegeerdink.nl of telefonisch: (038) 750 12 53 (Kameroperahuis).

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 21 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 21 uur geleden