Afbeelding

Stichting Flappus viert voor het eerst Kerst

· leestijd 1 minuut Algemeen

AA-LANDEN – Voor de eerste keer is het kerst-event, ‘a very merry Flappus’ van stichting Flappus georganiseerd om geld in te zamelen voor dieren in nood. De locatie van de stichting, gelegen in de Aa-landen, staat op 23 december in het teken om zoveel mogelijk mensen te laten zien wat de stichting allemaal doet voor verwaarloosde dieren.

Met een middag met verschillende activiteiten willen de medewerkers van Flappus laten zien wat er allemaal wordt gedaan voor de dieren in nood. “We willen niet alleen met ‘a very merry Flappus’ veel nieuwe donateurs binnen halen, we laten de mensen ook voor het eerst een kijkje nemen bij onze beide locaties”, aldus één van de vrijwilligers van stichting Flappus. Stichting Flappus is opgericht door Carl Withaar en heeft naast de stichting sinds 2003 ook een hondenuitlaatservice en dierenverzorging aan huis onder de naam Brutus.

“Tijdens de kerstviering zijn er verschillende dingen te doen die leuk zijn voor ouders én kinderen’, wordt er enthousiast uitgelegd door de medewerker die bezig is met het uitzetten van de puzzeltocht. Naast de puzzeltocht zijn er activiteiten als schminken, verlotingen, een knuffelcorner, op de foto gaan met je favoriete huisdier en er zijn hersenwerkspelletjes voor iedereen die het leuk vindt om hun trouwe viervoeter mee te nemen. “De hond moet wel sociaal zijn en met andere dieren overweg kunnen, anders wordt het erg lastig”, zegt Withaar die uiteraard ook erg nauw betrokken is bij het organiseren van deze speciale dag voor Flappus. Het plan is dat er zoveel mogelijk donaties worden gedaan op deze dag.

Aan de Gein 29 en de Botlek 6 zijn op 23 december van 12.00 tot 16.00 verschillende activiteiten te doen. Iedereen is welkom om te zien hoe deze dierenliefhebbers hun dagen doorbrengen met het werk dat zij verrichten.