Afbeelding

Open Dag Montessorischool en Smallsteps de Schelleboom

· leestijd 1 minuut Algemeen

Woensdag 8 maart is er een open ochtend bij Smallsteps kinderopvang en de Montessorischool aan de Energieweg 9 in Zwolle. Van 9.00 tot 11.00 uur zijn ouders en kinderen uit de buurt van harte welkom.

De Montessorischool en Smallsteps kinderopvang werken nauw samen zodat de overstap naar de basisschool soepel verloopt. Zo zijn er drie peutergroepen waar gewerkt wordt volgens de Montessori-visie ‘Help mij het zelf te doen’. Het ene kind heeft bijvoorbeeld hulp nodig bij keuzes maken en een ander bij een puzzel. Daar spelen de pedagogisch medewerkers op in.

Hele en halve dagen opvang mogelijk
Peuters vanaf 2,5 jaar zijn van harte welkom in de peutergroepen van het kinderdagverblijf. De groepen zijn de hele dag open, maar ouders kunnen er ook voor kiezen om hun peuter alleen ’s morgens te brengen.

Eigen tempo
In de groepen met kinderen van 0 tot 2,5 jaar werkt Smallsteps met de visie van Emmi Pikler. Zij ging er vanuit dat kinderen zich het beste ontwikkelen als zij in hun eigen tempo kunnen ontdekken en leren. Montessori sluit hier heel mooi op aan.

Nieuwsgierig? Kom langs en laat je verrassen

Over Smallsteps
Smallsteps kinderopvang heeft 250 locaties door heel Nederland voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Flexibele opvang, waar kinderen de meeste aandacht en de beste begeleiding krijgen, gezond eten en lekker samen kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. De pedagogisch medewerkers kennen ieder kind, zij weten wat het spannend vindt en wat het heel graag doet. Zij geven de kinderen het zelfvertrouwen om de volgende stap te zetten. Geloven in de kracht van ieder kind, noemt Smallsteps kinderopvang dat. Zie www.smallsteps.nl

Openbare Montessori Basisschool Zwolle en Smallsteps kinderopvang
Energieweg 9, 8017 BE Zwolle
(038) 465 4220 en (038) 465 0389

Info-montessori@ooz.nl en schelleboom@smallsteps.nl
www.montessori-zwolle.nl en www.smallsteps.nl/kinderopvang/zwolle-de-schelleboom