Afbeelding

Handwerkcafé Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - Handwerkcafé Zwolle opent met ingang van januari 2018 haar deuren tweemaal per maand, zowel bij Stadkamer als bij BRAINZ.

Op woensdag 6 december is er een extra December-opening van Handwerkcafé Zwolle bij BRAINZ aan het Lübeckplein. In deze jonge omgeving hebben de deelnemers alle ruimte om zich bezig te houden met handwerken en textiele werkvormen. “Of je nou van haken, breien, borduren of quilten houdt, dit is dé plek om mensen te treffen die daar ook van houden en er mooie, leuke of grappige dingen van maken”, vertelt Carola Bruinink. “Citylab BRAINZ wordt ‘Dé plek voor ontmoeten, verbinden en samenwerken’ genoemd. Dat is precies wat Handwerkcafé Zwolle doet. Liefhebbers treffen elkaar om kennis en ideeën uit te wisselen.”

Wie mee wil doen, is welkom tussen 13.30 en 17.00 uur en dient eigen materialen mee te nemen. De kosten voor deelname zijn 3,50 euro per persoon. BRAINZ en Stadkamer zijn volgend jaar vaste locaties van Handwerkcafé Zwolle. De data staan op https://handwerkcafezwolle.blogspot.nl/.