Afbeelding

Zwolse makelaar in top 3 van Nederland

Algemeen

Ieder jaar word door de onafhankelijke website wieisdebestemakelaar.nl een verkiezing gehouden wie zich dit jaar de beste mag noemen.

Dit jaar mag een Zwolse makelaar zich voor het eerst rekenen tot de top 3 van Nederland en beste van Overijssel.

Stefan Zielman van House2Day Makelaars: We zijn natuurlijk ontzettend trots met deze award, we doen ons uiterste best met het hele team om voor onze klanten het beste resultaat te behalen.

Waar ons succes ligt? Stefan; Ik denk in onze persoonlijke en actieve aanpak. We gaan niet perse voor de snelste verkoop, iedere situatie is anders. We willen echt maatwerk leveren aan onze klanten. Dit begint met kleinschaligheid. Ons team bestaat uit 5 specialisten die zich focussen op de zaken waarin we uitblinken. We houden bewust onze portefeuille laag, slechts 35 huizen tegelijk, dus echte persoonlijke aandacht. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in marketing. Een huis op Funda zetten kan iedereen wel, maar hoe vinden we de juiste koper en hoe maken we hem/haar enthousiast? Dat doen wij bijvoorbeeld door onze unieke marketingcampagnes en onze aanpak bij bezichtigingen.

Daarnaast vinden we het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Met House2Day makelaars steunen we veel ( voornamelijk lokale ) goede doelen.

House2Day valt op tussen alle "grote" jongens, een klein kantoor behoort voor het eerst tot de top 3 beste van Nederland, en niet voor niets te horen aan de positieve geluiden van klanten.