Afbeelding

ETS-Bijbelcursus in Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - Het Evangelisch College start 19 september de interkerkelijke ETS-Bijbelcursus. Volgens de organisatie helpt de cursus mensen de Bijbel beter te leren kennen, te begrijpen en toe te passen. In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema's, moeilijke passages en de hoofdgedachten van elk Bijbelboek. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen.

Er zijn twee cursusgroepen. De lessen van cursusgroep 1 vinden plaats op twee woensdagavonden in de maand van 19.30 uur tot 22.00 uur in het VEZ Gemeentecentrum aan de Rieteweg 12. De lessen worden verzorgd door de docenten Esther Stoorvogel (Oude Testament) en Johan van der Toorn (Nieuwe Testament).

De lessen van cursusgroep 2 vinden plaats op de vierde zaterdag van de maand van 9.30 uur tot 15.00 uur bij SIO Zwolle aan de Thorbeckelaan 2. De lessen worden verzorgd door de docenten Anne Nijburg (Oude Testament) en Johan van der Toorn (Nieuwe Testament).

In september kunnen vrijblijvend en gratis de lessen worden bijgewoond. Vooraf aanmelden is niet nodig. Zie voor meer informatie www.evangelisch-college.nl/ets.