Start kaartverkoop Zwols Muziektheater

Algemeen

Start kaartverkoop “Urinetown’’ door Zwols Muziektheater!

Woensdag 1 november 2018 start de kaartverkoop voor Urinetown, zeikstad de musical, die het Zwols Muziektheater op 12, 13 en 14 april 2019 op de planken gaat brengen in theater Odeon in Zwolle.

Urinetown, zeikstad de musical is een musical met muziek en liedteksten van Mark Hollmann en verhaal en liedteksten van Greg Kotis. De Nederlandse vertaling is van Jurrian van Dongen.

Urinetown vertelt het absurd/komische verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privé-wc’s zijn verboden en het bedrijf dat de wc’s uitbaat floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen.

Urinetown zit vol met humor en knipogen naar beroemde musicals zoals Les Misérables en West Side Story.

Een stuk met cabareteske invloeden en flarden kleinkunst dat gaat over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie. Het thema is plassen maar Urinetown handelt over alledaagse zaken die ons allemaal raken.

Het Zwols Muziektheater is er wederom in geslaagd een mooie cast samen te stellen met heel veel rollen voor eigen leden.

Het Zwols Muziektheater is nog op zoek naar bassen die mee willen zingen, acteren en bewegen in Urinetown. Tot half november kun je je hiervoor nog aanmelden.

Kaartjes zijn vanaf 1 november a.s. te reserveren via de website van het Zwols Muziektheater: www.zwolsmuziektheater.nl. Reserveer snel uw kaartje en u bent verzekerd van een mooie plek!